• Головна
  • Садовий – майбутній Президент України? Такі варіанти обговорюють
09:43, 3 грудня 2013 р.

Садовий – майбутній Президент України? Такі варіанти обговорюють

Користувачі соціальних мереж поширюють звернення, в якому просять мера Львова Андрія Садового висунути свою кандидатуру в разі дострокових або строкових президентських виборів. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написав користувач Володимир Корбут, інформує Новий Погляд.

"Уявімо на хвилину, що майдан переміг і Янукович пішов у відставку. І що далі? А Хто прийде замість Януковича? Це напевно найважливіший питання, яке задавали всі хто був на Майдані", - написав користувач.

За словами Корбута, з усіх опитаних ним людей ніхто не хоче бачити президентом Яценюка, Тягнибока чи Кличка.

"Шановний мер Львова - Садовий Андрій Іванович. Якщо у Вас вистачить сил, політичної волі і терпіння, Ви як однозначний патріот своєї Батьківщини, а не пустослов (хто не вірить - поїдьте у Львів переконаєтеся), запропонуйте свою кандидатуру на пост президента!", - звернувся до львівського голови користувач.

"Нам не потрібні бунтівні політики, у нас немає бажання вибирати з чергової групи авантюристів, які рвуться до годівниці. Нам потрібна спокійна, стабільна і правова держава. Ви людина, а значить не ідеальний, ми зрозуміємо промахи, у нас вже 8 років суцільний тривалий промах ... але результати Вашої роботи - очевидні".

"Я б щиро хотів щоб з часом, я в будь-якому місті країни відчував себе як у Львові. У Вас є шанс або зараз , або на виборах 2015 року. Просто скажіть своє 
"Я згоден", і ви отримаєте підтримку не тільки у Львові, а й у всій країні, у всіх молодих і старших, але розсудливих громадян України", - запевнив Корбут.

За неповних два дні цей пост поширили понад 370 користувачів. 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...