• Головна
  • Лауреат Пулітцерівської премії написав про Євромайдан
11:51, 2 грудня 2013 р.

Лауреат Пулітцерівської премії написав про Євромайдан

Близько 300 тисяч українців обурені рішенням свого уряду про заморожування інтеграції з Заходом. У наслідок цього в неділю, коли група демонстрантів заблокували офіс президента, поліція змусила їх повернутися кийками, сльозогінним газом та світловими гранатами . Десятки людей отримали поранення. Про це написали у американському онлайн-виданні The Huffington Post's.

Подаємо цитати:

«Посольство США виступили зі спільною заявою від США та ЄС послів заохочення українців врегулювати свої розбіжності мирним шляхом і закликає «всіх зацікавлених сторін у політичному процесі, щоб встановити безпосередній діалог для полегшення взаємоприйнятного врегулювання на поточний конфлікт».

«Янукович обґрунтував рішення тим, що Україна не може дозволити собі порушити торговельні зв'язки з Росією».

«Угода ЄС мала бути підписана в п'ятницю і з тих пір протести набрали силу».

«Ми розлючені», - сказав 62 -річний відставний бізнесмен Микола Сапронов , який був серед протестуючих неділю . «Лідери повинні піти у відставку. Ми хочемо в Європу і свободу».

«Угоду ЄС чекали українці, які хочуть, щоб їх країна вирвалася з орбіти Москви. Опитування громадської думки в останні місяці показало, що близько 45% українців підтримують тісну інтеграцію з ЄС, менше третини - підтримує тісніші зв'язки з Росією».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,75
42,88
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...