• Головна
  • А.Садовий обіцяє, що вул С.Стрільців і Пекарську у вересні будуть проїзними
16:54, 30 серпня 2013 р.

А.Садовий обіцяє, що вул С.Стрільців і Пекарську у вересні будуть проїзними

 Дві вулиці, які зараз завершують ремонтувати, у вересні відкриють для проїзду транспорту. Йдеться про вул Січових Стрільців та вул Пекарську. Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, є проблеми з оплатою коштів через казначейство – місто не може провести 27,5 млн грн співфінансування з Європейським банком.

«Як і було анонсовано, на початку вересня закінчать вкладати бруківку на вулицях Січових Стрільців та Пекарській, після чого дорога має деякий час відстоятись і у вересні ці ділянки вже будуть проїзними. Також роботи ще ведуться на вулицях Коперника, Богдана Хмельницького та Городоцькій. Ремонти проводять за кошти Європейського банку. Також є частина грошей міста Львова - з бюджету було виділено 27,5 млн грн. Зараз ми не бачимо тих темпів, які б мали бачити. Чому? Тому що казначейство не проплачує нашу міську частину. Мешканці часто запитують мене: «а чому ви це не передбачили?»

Я ж пояснюю людям так: «якщо б мешканець мав кошти на рахунку в банку і дав вказівку банку здійснити оплати комунальних послуг, або закупівлю якихось матеріалів, а банк цього б не зробив, мешканець тоді може взяти та перевести гроші в інший банк, ми ж цього зробити не можемо, тому що усі міста тримають свої гроші в державному казначействі». Я постійно розмовляю з Міністром, Віце-прем'єр-міністром. Вони обіцяють, що цей платіж буде виконаний», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...