• Головна
  • На Львівський XIII Міжнародний Економічний Форум зголошуються прийти відомі бізнесмени
Новини компаній
12:55, 29 серпня 2013 р.

На Львівський XIII Міжнародний Економічний Форум зголошуються прийти відомі бізнесмени

Новини компаній

Вадим Бодаєв, директор міжнародної інвестиційної компанії SigmaBleyzer, підтвердив свою участь в ХІІІ Міжнародному Економічному Форумі, який відбудеться 10-12 жовтня 2013 року в Трускавці.

Сьогодні американська компанія SigmaBleyzer інвестує великі кошти в різні галузі економіки України – зв’язок і телекомунікації, високі технології, машинобудування, торгівлю, розвиток аптечної мережі. А у перспективі керівники компанії бачать залучення інвестицій в розвиток екотехнологій в Україні, що і буде обговорено під час Форуму.

Посетите сайт http://www.lascala.ua/ интернет магазин постельного белья и подберите свой уникальный комплект, выполненный из натуральных тканей и в оригинальных расцветках.

Довідка 032.ua

За десять років з моменту свого заснування Львівський Міжнародний Економічний Форум став потужною національною та міжнародною платформою, відкритою для компетентного обговорення важливих проблем, пов’язаних з конкурентноздатністю регіонів, їхнім економічним зростанням та стратегічним розвитком.

Цей Форум вважається найважливішою подією року в економічному житті Західної України. В ньому беруть участь близько 600 учасників з 15-17 країн світу. Найбільше гостей, як правило прибуває з Польщі. Приїздять також делегації з Росії, Угорщини, Словаччини, Бєларусі, Румунії та інших країн: Німеччини, Австрії, Італії, Китаю та інших. Учасниками Форуму є керівники областей чи регіонів тих чи інших держав, представники урядів держав. Близько 35-40% складають представники бізнесу та неурядових організацій.

В рамках проведення пленарних і секційних засідань обговорюються важливі питання транскордонного співробітництва, економічного і регіонального розвитку, залучення інвестицій. З року в рік, в рамках Форуму проводяться засідання Єврорегіонів, двосторонніх урядових комісій, науково-практичні конференції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...