• Головна
  • Мешканці по вул Варшавській, 136 страждають через електропостачання (ВІДЕО)
Новини компаній
17:09, 28 серпня 2013 р.

Мешканці по вул Варшавській, 136 страждають через електропостачання (ВІДЕО)

Новини компаній

Сьогодні, 28 серпня мер міста зустрівся з мешканцями будинку №136 з вул Варшавської. На зустріч до міського голови також запрошено усіх керівників відповідних структур та компаній, які мають спільно вирішити проблемне питання – електропостачання будинку. Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, ситуація справді складна, бо будинок Архбудконтроль прийняв в експлуатацію, хоча були проблеми з електрикою.

Посетите сайт www.ahelp.ua и убедитесь, что здесь справка счет намного дешевле чем на аналогичных сайтах.

«Є проблема між двома юридичними особами, які між собою не можуть її врегулювати. Страждають мешканці будинку, є проблема для роботи «Львівобленерго», задіяний апарат міської влади.

Ми сьогодні зібрали усіх учасників процесу. Ми встановили чіткі терміни – за тиждень підрядник і забудовник між собою повинні оформити усі необхідні документи, подати весь пакет документів у «Львівобленерго». «Львівобленерго» має дати усі свої дозвільні документи, щоб мешканці почали платити за цінами споживачів. Бо сьогодні будинок обслуговується як будівельний майданчик. Це нонсенс. Це прогалини законодавства, бо якщо Архбудконтроль сьогодні приймає будинки в експлуатацію, то має бути обов’язковою позиція «Львівобленерго», «Львівтеплоенерго», «Львівводоканалу». Бо інакше виникають подібні проблеми. Ми сьогодні бачимо в деяких будівлях можливість таких проблем. Я дав доручення підготувати листа до керівника Архбудконтролю України, щоб унеможливити такі проблеми в подальшому. Я переконаний, що питання мешканців по вул Варшавській, 136, у вересні має бути вирішене повністю», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, вчора мешканці будинку прийшли до міського голови з проблемою. Завдяки співпраці органів місцевого самоврядування та «Львівобленерго», електропостачання в будинок вчора було відновлено.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,08
EUR
42,99
43,06
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...