• Головна
  • А.Садовий переконаний, що тарифи на тепло не зростуть
а ви переконані?
12:10, 28 серпня 2013 р.

А.Садовий переконаний, що тарифи на тепло не зростуть

а ви переконані?

Міські теплові комунальні підприємства готуються до опалювального сезону. Проводять планові ремонтні роботи. Як кажуть тепловики, більше, ніж за місяць до нового опалювального сезону, готовність становить більше 75-80%. Міський голова переконаний, що Львів вчасно розпочне опалювальний сезон і тариф за послуги теплопостачання для мешканців міста не зросте.

Коньюктивит у детей опасен и требует незамедлительного лечения. Мы знаем как бороться с этим недугом и охотно предлагаем Вам свою помощь.

«Всі планові роботи проводяться. Якихось проблем, які не можна було б подолати, я сьогодні не бачу. Тому я переконаний, що ми повинні якісно ввійти в новий опалювальний сезон», - переконаний міський голова Львова Андрій Садовий.

Також мер зазначає, що в місті діє двоставковий тариф за послуги теплопостачання. Якщо ж переходити на інший тариф, то мешканці будуть платити на 30% більше.

«На сьогоднішній день є існуючі тарифи. Комунальне підприємство веде перемови з Міністерством регіонального розвитку. Є надскладна ситуація: якщо виходити на новий тариф, то він буде на 30%б більший, ніж існуючий. Я особисто до такого не готовий, має бути здоровий глузд. Зараз депутати повиходять з відпустки, планується зібрання всіх комісій разом із керівництвом департаментів, щоб усе розтлумачити. Бо бавляться в політику, а страждати будуть у кінцевому випадку люди. Треба робити все можливе, щоб жодним чином тариф не піднявся на теплопостачання», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...