• Головна
  • 17 інвестиційних проектів Львівщини претендують на фінансування за рахунок коштів під державні гарантії
Новини компаній
09:03, 28 серпня 2013 р.

17 інвестиційних проектів Львівщини претендують на фінансування за рахунок коштів під державні гарантії

Новини компаній

У Львівській ОДА розпочався розгляд проектів соціально-економічного розвитку, наданих райдержадміністраціями та виконкомами міст обласного значення, фінансування яких передбачається здійснювати за рахунок коштів під державні гарантії.

Відповідно до попереднього переліку, до розгляду подано 17 проектів, зокрема від міста Львів – 5, міст Трускавця, Дрогобича, Нового Роздолу, Мостиська – по 1 інвестиційному проекту, а також Мостиської, Жовківської, Кам’янко-Бузької райдержадміністрацій – 1 пропозиція та Жидачівської РДА – 5 проектів.

Экстракорпоральное оплодотворение  Сана-Медрассматривается как основной способ лечения бесплодия.

Як розповів Богдан Матолич, усі проекти повинні бути готові до 1 вересня. «До цього числа усі пропозиції, що претендують на фінансування під державні гарантії, повинні бути доопрацьовані й разом з усіма необхідними документами подані у профільні Міністерства та обласну дирекцію «Укргазбанку», – сказав він.

Зазначимо, що розгляд пропозицій за участю представників місцевих органів виконавчої влади та самоврядування триватиме упродовж дня.

Довідка 032.ua

Постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2013р. №404 «Деякі питання здійснення головними розпорядниками бюджетних коштів капітальних видатків понад обсяги встановлених бюджетних призначень» розроблено механізм залучення коштів під державні гарантії з метою реалізації капіталомістких інвестиційних проектів, які сприятимуть соціально-економічному розвитку регіонів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...