• Головна
  • До Дня Незалежності вручили три «Золоті Герби міста Львова» (ФОТО)
11:08, 24 серпня 2013 р.

До Дня Незалежності вручили три «Золоті Герби міста Львова» (ФОТО)

У Львівській міській раді відбулись урочисті збори з нагоди Дня прапора та Дня Незалежності України. Під час засідання міський голова Львова Андрій Садовий вручив почесні відзнаки - «Золоті Герби міста Львова». Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Balynskyj

 

Cholij

 

 

Відтак, за активну громадянську позицію, вагомий внесок у розвиток журналістики та з нагоди 22-ї річниці Незалежності України, нагородили доцента кафедри журналістики Гуманітарного факультету Українського Католицького Університету Ігоря Балинського, за вагомий особистий внесок у відродження духовності, активну місіонерську і пастирську діяльність та з нагоди 22-ї річниці Незалежності України, нагородили адміністратора Храму Всіх Святих Українського Народу УГКЦ - отця Володимира Ольшанецького.

«Це дуже приємна несподіванка. Відтак, це певний стимул, щоб ще більше працювати над своїм станом, над своїм покликанням і над своїм завданням. Оскільки я є адміністратором храму у Львові, то безумовно, поряд з душпастирською діяльністю, маю інші великі обов’язки: дбати про добробут і благоустрій  громади, яка територіально належить до міста Львова. Оскільки ми будуємо новий храм, він повинен мати належний вигляд, бути візиткою Львова. Хоча це один з нових храмів, але я сподіваюся, він йтиме поряд зі старовинними. В нас також буде багато відвідувачів, тому що його архітектура досить незвичайна: новітня, але у храмі аж чотирнадцять куполів», - розповів отець Володимир Ольшанецький.

Також з нагоди свята та за активну громадську позицію, вагомий внесок у захист прав та законних інтересів українських громадян за кордоном, справу єднання української діаспори та з нагоди 22-ї річниці Незалежності України, «Золотим Гербом міста Львова» нагородили президента Світового Конгресу українців Євгена Чолія.

Довідка

Балинський Ігор Олексійович – кандидат наук із соціальних комунікацій; керівник магістерської програми з журналістики; доцент кафедри журналістики Гуманітарного факультету Українського Католицького Університету. Народився в селі Брониця Дрогобицького району Львівської області. 1996 року закінчив факультет журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка. У 1995-1996 роках – редактор програми «Вибрані часом» Львівського державного радіомовлення; у 2004-2006 роках – головний редактор Інформаційного агентства «Західна інформаційна корпорація», у 2007-2009 роках – шеф-редактор Інтернет-видання Захід.нет. З 1996 року займається науково-педагогічною роботою.

Чолій Євген Ярославович – у 2008 р. був обраний президентом Світового Конґресу Українців на п’ятирічний термін. Світовий Конґрес Українців є міжнародною координаційною надбудовою українських громад у діаспорі, що представляє інтереси понад 20 мільйонів українців. Світовий Конґрес Українців об’єднує в своєму складі українські організації із 32 країн та підтримує зв’язки з українцями ще 15 країн. Заснований у 1967 р. як неприбуткова організація, у 2003 р. Світовий Конґрес Українців був визнаний як неурядова організація зі спеціальним консультативним статусом Економічною та соціальною радою Організації Об’єднаних Націй.

У 2006 р. був обраний президентом Української народної каси Дежарден у Монтреалі та членом ради директорів Української кооперативної ради Канади. Від 2009 р. є членом ради представників від східного Монтреалю Федерації кас Дежарден Квебеку, найбільшої кооперативної фінансової інституції в Канаді.

Входить до ради директорів Конґресу українців Канади від 1994 р. та Фундації інституту імені митрополита Андрея Шептицького від 2005 р.

Отримав ряд нагород, у тому числі й Золоту ювілейну медаль королеви Єлизавети ІІ, орден України «За заслуги» ІІІ ступеня та Шевченківську медаль Конґресу українців Канади.

Отець Володимир Ольшанецький - адміністратор храму Всіх Святих українського народу. Займається активною місіонерською та пасторською роботою, дуже багато працює з дітьми. Відкрив при церкві Недільну катихитичну школу,

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...