• Головна
  • Садовий пообіцяв, що Пекарську та Січових Стрільців відкриють у вересні
15:12, 22 серпня 2013 р.

Садовий пообіцяв, що Пекарську та Січових Стрільців відкриють у вересні

У Львові триває активна ремонтна кампанія. Окрім, доріг, які місто ремонтує за бюджетні кошти, тривають і роботи у співпраці з ЄБРР - вул Коперника, Городоцька, Замарстинівська, Б.Хмельницького та Промислова. Як розповів сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, вже у вересня для проїзду відкриють повністю вул Січових Стрільців та Пекарську. Наразі ремонтні роботи там тривають – влаштовують бетонну основу та розпочинають брукування.

«Ми до вересня закінчуємо роботи. Буде повністю покладена бруківка. Правда, вони би ще мали трошки відстоятися ці дві вулиці. Тобто, до 1 вересня будуть готові, але технологічно вони ще тиждень часу, може до 10 днів, мають побути закритими. Тому в вересні вони будуть відкриті для проїзду.

В нас в у цьому році дуже багато доріг є в ремонті. Єдина проблема, яка сьогодні є - це непроплати через казначейство. Це вже більше 62 мільйонів гривень, які не фінансуються.

Наприклад, по роботах, які ми фінансуємо за кошти ЄБРР, є співфінансування міста 27,5 мільйонів гривень. 60 днів тих 27,5 млн грн казначейство не пропускає. Це створює великі проблеми, бо ЄБРР мав би робити другий транш, але має бути наше співфінансування.

Нам важливо, щоб ці всі роботи були завершені в терміни. І вони можуть бути завершені в терміни, якщо держава виконає свої зобов’язання і наші міські кошти будуть проплачені», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Як розповів в.о. начальника управління капітального будівництва Ігор Фалюта, вже на 30% виконані роботи з будівництва транспортного кільця на вул Городоцькій-Шевченка.

«Однак казначейство не проплачує на цей об’єкт близько 7 млн грн. Якби були кошти, об’єкт закінчили б до кінця вересня», - розповів Ігор Булик, директор підрядної організації ВАТ «ЛСБМУ-1».

Тривають ремонтні роботи дорожнього полотна та хідників у всіх районах міста за кошти районних адміністрацій.

Відтак, у Галицькому районі на вул. І.Франка триває ремонт тротуару. Планують поточним ремонтом робити вул Митрополита Андрея.

«Ми вже завершили всі поточні ремонти доріг. Почали ремонтувати тротуари на вул. Горбачевського та Науковій. Ще робитимемо частину дороги на вул Пулюя», - розповів голова Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор.

У Шевченківському районі вже завершили ремонтувати вул Варшавську, завершують вул Плужника і Величковського, у вересні будуть ще робити дорожнє полотно на вул. Золотій. Хідники зробили на вул Замарстинівській-Торфяній, тривають роботи на вул. Хімічній, Величковського, Грінченка. Ще планують відновлювати хідники на вул. Раппопорта і Леонтовича.

«Поточні ремонти, зокрема на вул Любінській і Ряшівській, ми вже всі зробили. Ще чекаємо кошти на вул. Виговського, їх не проплачує казначейство», - розповів голова Залізничної районної адміністрації Мирон Терех.

Як розповів голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський, у районні вже закінчують ремонтувати тротуари на вул Личаківській, завтра мають завершити роботи на вул Костя Левицького. У цьому районі також планують ремонтувати хідники на вул Польовій та Дорозі Кривчицькій.

Завершили поточні ремонтні роботи доріг і у Сихівському районі Львова. Також відремонтували хідники на вул Полуботка, Дністерській, частково Червоної Калини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...