• Головна
  • Підбірка «морських вакансій» для тих, хто хоче заробляти багато - дослідження
15:49, 22 серпня 2013 р.

Підбірка «морських вакансій» для тих, хто хоче заробляти багато - дослідження

Для когось пляж, море, лагідне сонце означають час відпустки, можливість відпочити від трудових буднів. А для когось — усього лише елемент робочої обстановки. Дослідницький центр Міжнародного кадрового порталу hh.ua представив добірку вакансій для тих, кому мало відпустки, — для фахівців, які мріють працювати на морі.

Згідно з даними попередніх досліджень, під час відпустки спокійному пляжному відпочинку на морі надають перевагу 59% офісних співробітниць і 53% співробітників. А ось працювати з видом на море може не лише персонал круїзних лайнерів і морських яхт, але й програмісти, художники, а також представники робочих спеціальностей.

Цього літа відкрито чимало вакансій для бажаючих попрацювати на яхті або лайнері. Наприклад, стюард (стюардеса) круїзного лайнера потрібні в компанію, яка займається організацією туристичного відпочинку на морських суднах різних круїзних ліній. Вакансія відкрита в 108 населених пунктах України, а пропонована заробітна платня складає від 8000 до 24000 грн. Кандидати повинні володіти витримкою до тривалих відряджень, мати індекс маси тіла (ІМТ) на рівні 18-26, а крім цього, в пошукачів не повинно бути шрамів, татуювань і пірсингу на відкритих ділянках тіла. До обов’язків майбутніх співробітників буде входити обслуговування пасажирів, участь у організаційних і розважальних заходах, а також різнопланова нескладна технічно робота на судні в робочий час. Робота пропонується на морських круїзних лайнерах, що курсують за різними туристичними маршрутами, з перспективою підвищення досвіду й кваліфікації працівника. Роботодавець обіцяє повний соціальний пакет і можливість кар’єрного зростання до керівної посади.

Російська компанія шукає капітана моторної яхти довжиною 36 метрів на зарплату від 36000 грн. Кандидат повинен володіти досвідом роботи не менше 3-х років на посаді капітана на яхті 100 футів і більше з командою від 4-х людей. Крім знання акваторій Чорного, Середземного, Егейського, Адріатичного, Мармурового морів, претенденту на посаду знадобиться ще й розуміння документообігу, навички менеджменту, а також сертифікати й рекомендації з попередніх місць роботи. Вакансія відкрита в 5 містах: Севастополь, Ялта, Феодосія, Керч, Одеса.

Можлива і робота за кордоном. Наприклад, компанія, що спеціалізується на працевлаштуванні за кордоном, пропонує пошукачам роботу аніматора (танцівника-аніматора) в Єгипті й Туреччині. Основні якості, якими повинен володіти кандидат, — це комунікабельність, артистичність і енергійність. Робота передбачає участь і проведення спортивних заходів (волейбол, футбол, дартс, аеробіка, водна аеробіка і так далі), а також участь у підготовці й виступ у вечірніх шоу (камеді-шоу, конкурс двійників, міс отель тощо). Пропонована зарплата в Туреччині складає від 3200 до 5600 грн., а в Єгипті — від 2400 до 4800 грн., не враховуючи бонусів. При цьому компанія гарантує легальне працевлаштування в 4-5-зіркові готелі, пошук і бронювання авіаквитків, зустріч у аеропорту й трансфер до роботодавця, консультацію по прибуттю і, що досить важливо, контроль над дотриманням роботодавцем зобов’язань.

Одне з найбільших агентств в Україні, що надає послуги в сфері роботи за кордоном, пропонує низку вакансій у елітних готелях Дубая, найкрупнішого міста Об’єднаних Арабських Еміратів. Потрібні як хостес/ адміністратори в готелі, так і офіціантки/ офіціанти на зарплату від 4800 до 6400 грн. Вимоги до кандидатів лише дві: охайна зовнішність і володіння англійською мовою. Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування по контракту тривалістю 1-2 роки, безкоштовне харчування, оплачене проживання, переліт і візу. Крім цього, контракт передбачає соціальні гарантії, медичне страхування і оплачувану відпустку тривалістю 30 днів. Тренінги й курси англійської можуть стати додатковим бонусом для майбутніх співробітників.

Інтелектуальна робота для любителів моря також є: не лишились без уваги й IT-спеціалісти. Міжнародна компанія, що займається розвитком комп'ютерних ігор і мобільних розваг, підшукує програміста з досвідом роботи від 5 років на посаду Senior Java Developer. Пропонована зарплата складає від 24000 до 28000 грн., а офіс знаходиться в Одесі. Щоб отримати бажане місце, кандидат повинен мати досвід роботи на позиції senior programmer або team lead, а ще вміти працювати з Java, розуміти ООП і розбиратись у design patterns. Величезною перевагою стане знання і досвід роботи з Mysql, Linux, *nix, Unity 3d, базами даних scrum, SmartFox 2x, а також наявність сертифікації по Java (SCDJWS либо SCWCD). Роботодавець, у свою чергу, спокушає кандидатів не лише соціальним пакетом, але й роботою в красивому просторому офісі з видом на море й за 10 хвилин від пляжу. Крім цього, в офісі є також безкоштовний буфет.

А ось у компанію, яка виробляє каузальні комп’ютерні ігри, Аpple IOS та ігри для Android, потрібен Programmer C++ на зарплату від 4000 до 16000 грн. Кандидат із досвідом роботи 1-3 роки і зі знанням векторної математики й C++ повинен буде надати портфоліо й, у випадку необхідності, пройти тестове завдання. Роботодавець, у свою чергу, пропонує роботу з гнучким графіком у одеському офісі, в якому, крім безкоштовного буфета, передбачена зона відпочинку з настільним тенісом і футболом. Стимулом для любителів кіно стане наявність проектора і домашнього кінотеатру 3D. Крім цього, в компанії відкриті вакансії 2D Художника, Concept художника і Гейм-дизайнера.

Інформація отримана з бази даних вакансій Міжнародного кадрового порталу hh.ua в липні-серпні 2013 року.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...