• Головна
  • У Львові Марія Бурмака презентує нову пісню проти дитячої агресії (ФОТО)
14:05, 20 серпня 2013 р.

У Львові Марія Бурмака презентує нову пісню проти дитячої агресії (ФОТО)

З метою протистояння агресії між дітьми з різними фізичними можливостями 23 серпня у Львові в приміщенні Будинку вчених відбудеться презентація пісні Марії Бурмаки та Пітера Ярроу «Не смійся з мене» в рамках підтримки Міжнародного проекту «Повага дією». Початок об 11.15 год.

У заході візьмуть участь учні Львівської лінгвістичної гімназії, учасники Міжнародного українознавчого табору – діти української діаспори з Республіки Росії (Башкортостану), Румунії, Латвії, Білорусі, Сербії, а також представники української учнівської молоді з м. Горлівки.

Зазначимо, що 19 серпня в прямому ефірі програми «Вечір у Львові» (ТРК «Львів») тему поваги до дітей та дитинства в усьому світі та презентацію пісні Марії Бурмаки «Не смійся з мене» обговорили: голова батьківського комітету 4 класу ЛЛГ Ірина Артемик, вчитель гімназії Олена Крупей, начальник управління департаменту з питань освіти і науки ЛОДА Світлана Книшик.

0zKcXaEWmdM

 

f7ofvisB3Ik

 

gerslMHBizI

 

Також прозвучали думки і на тему благодійності. Про це говорили: громадський діяч Володимир Михайлів, директор дитячого будинку «Добре серце» с. Милятин Тарас Баландюк, парох с. Страдч УГКЦ Іван Колтун.

J3P1iuPa0I4

 

LDfAoLYkKEE

 

Mk-Y2tEdo7I

 

NqAmBF6x-8g

 

OUex7f5JiDU

 

tSaFQ7ZQL_U

 

 

Довідка:

Пітер Ярроу – легенда американської сучасної музики, колишній лідер американського гурту «Пітер, Пол та Мері» (американський фолк-ренесанс 60-х), нині займається поширенням поваги до дітей та дитинства в усьому світі. У 2002 році Пітер написав пісню «Don’t Laugh at Me». Пітер також зініціював Міжнародний проект «Повага дією», підтримка якого передбачає пошану, співпереживання, готовність зрозуміти кожного.

Віднедавна організація «Повага дією» працює й в Україні. Марія Бурмака написала і заспівала українську версію душевної пісні Пітера Ярроу – «Не смійся з мене». Завдяки Марії відкрито проект та пісню в Україні.

Пісня «Не смійся з мене» про те, що всі дітки однакові – немає руденького, повненького, з брекетами чи в окулярах, хворого на ДЦП чи синдром Дауна. Всі рівні.

Ідею Марічки Бурмаки підхопили й учні Львівської лінгвістичної гімназії, які уже третій рік поспіль є учасниками міжнародного проекту «Повага дією». Гімназистам пісня настільки сподобалася, що вони ініціювали перед міською владою Львова включити її для обов’язкового вивчення в усіх школах міста. Після цього навіть був виданий відповідний наказ управління освіти Львівської міськради.

Пісня стає культовою. Це гімн про повагу до людини, якою б вона не була, про справжню любов до ближнього, що є важливим завжди, головним принципом стосунків між людьми...

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,77
EUR
42,60
42,70
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...