• Головна
  • У місті ремонтують тротуари на 7 вулицях
адреси і плани
14:27, 16 серпня 2013 р.

У місті ремонтують тротуари на 7 вулицях

адреси і плани

У місті продовжують ремонтувати хідники. Як повідомляють у відділах комунального господарства районних адміністрацій, наразі в місті триває ремонт тротуарів на 7 вулицях. У найближчих планах – ще 11 проблемних ділянок.

«Є багато вулиць із тротуарами, що потребують ремонту, але поки що робимо те, на що вистачає коштів із бюджету», – розповідає голова Залізничної районної адміністрації Мирон Терех.

Наразі у Залізничному районі завершено ремонтні роботи на вул. Патона, переходять до вул. Гніздовського. У найближчій перспективі – хідники на вул. Левандівській, Виговського та Декарта.

Триває робота і в Галицькому районі Львова, зокрема, за кілька днів завершиться ремонт хідника на вул. Зеленій і розпочнеться на вул. І.Франка. Вирішуються також проблеми з тротуарами на вул. Гавришкевича та Коперника.

Як зазначає керівник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Віктор Західний, порівняно із 2010-2011 роками, коли проводилась програма «Толока», ремонтні роботи цьогоріч проводяться менш активно - це пов’язано із нестачею фінансування. За виділений на тротуари району 1 млн грн у районі завершився ремонт на вул. Полуботка та просп. Червоної Калини, 68. На порядку денному – вул. Литвиненка.

Проблемними залишаються також вул. Зелена, Сліпого та Чехова, що у Личаківському районі.

«Все робиться у межах фінансування», - повідомляють у відділі комунального господарства Шевченківського району. Зокрема, проведено роботи на 4 вулицях, очікуються ремонти на ще трьох, а саме: на вул. Масарика, Чорновола та Леонтовича. Тривають роботи і у Франківському районі. Як повідомив голова районної адміністрації Руслан Кандибор, зараз тут ведуться роботи на вул. Науковій та Горбачевського. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...