• Головна
  • Львівський кордон намагались перетнути чотири іноземця з підробленими номерами
15:10, 15 серпня 2013 р.

Львівський кордон намагались перетнути чотири іноземця з підробленими номерами

Учора, прикордонники Мостиського загону затримали  двох громадянок Камеруну та двох громадян Сирії, які намагалися перетнути українсько-польський кордон за підробленими документами. Про це інформує прес-служба Державної прикордонної служби.

Двоє жінок, які їхали рейсовим автобусом «Херсон - Кельн» через пункт пропуску «Краківець», пред’явили прикордонному наряду паспорти громадян Болгарії. Проте під час здійснення перевірки поданих документів виникли сумніви щодо їх дійсності. Підозри підтвердилися, адже у ході технічного дослідження  паспортів охоронці кордону з’ясували, що вони є повністю підроблені. В подальшому жінки повідомили, що є громадянками  Камеруну.

Також у цей день у пункті пропуску «Шегині»  чоловік та жінка, які їхали мікроавтобусом «Мерседес», подали на паспортний контроль закордонні паспорти громадян Іспанії. Але згодом з’ясувалося, що обоє є громадянами Сирії.

Усіх було затримано в адміністративному порядку з метою встановлення особи і з’ясування обставин правопорушення на термін до 3 діб і поміщено в пункт тимчасового тримання Мостиського прикордонного загону.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...