• Головна
  • На Львівщині працюватиме Міжнародний українознавчий табір
17:43, 14 серпня 2013 р.

На Львівщині працюватиме Міжнародний українознавчий табір

До Дня незалежності України з метою національно-патріотичного виховання та підтримки учнів українських шкіл у діаспорі 15-19 серпня на базі Нагуєвицької школи-інтернату Дрогобицького району працюватиме літня академія – Міжнародний українознавчий табір.

Про це повідомила 12 серпня під час наради Світлана Книшик – заступник директора департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації.
Участь у роботі табору візьмуть учнівські делегації з Румунії, Росії (Башкортостану), Латвії, Сербії, Білорусі, м. Горлівки (Донецька область). Також відбудеться табір для лідерів учнівського самоврядування області.

20-25 серпня відбудеться друга частина роботи Міжнародного українознавчого табору на базі Львівської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату № 1. Для його учасників організовуватимуться заходи, присвячені історії українського державотворення і зміцнення держави, свято прапора «Український прапор – символ незалежності держави»; діти візьмуть участь в урочистостях до Дня Незалежності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,85
EUR
42,85
42,90
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...