• Головна
  • Керівників місцевих органів влади зобов'язали забезпечити наповнення місцевого бюджету
13:30, 14 серпня 2013 р.

Керівників місцевих органів влади зобов'язали забезпечити наповнення місцевого бюджету

У Львівській обласній державній адміністрації відбулося засідання робочої групи з питань погашення податкового боргу, мобілізації надходжень до бюджетів усіх рівнів та ефективного використання бюджетних коштів під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Богдана Матолича. Про це 032.ua інформують у прес-службі ЛОДА

Так, станом на 1 серпня 2013 року у м. Борислав проведено заходів на загальну суму 0,8 млн. грн., з них, економія бюджетних коштів від запровадження жорсткого режиму економного використання енергоносіїв та інших заходів з економного і раціонального використання бюджетних коштів склала 0,5 млн. гривень.

У м. Дрогобичі станом на 1 серпня 2013 року проведено заходів на загальну суму 1,7 млн. грн., з них, удосконалення мережі бюджетних установ та упорядкування штатної чисельності працівників, економія від запровадження жорсткого режиму економного використання енергоносіїв та інших заходів з економного і раціонального використання бюджетних коштів – 1,0 млн. гривень.

Станом на 1 серпня 2013 року у м. Самбір проведено заходів на загальну суму 1,4 млн. грн., з них, скорочення непершочергових видатків та інших заходів з економного і раціонального використання бюджетних коштів – 0,9 млн. гривень.

У Самбірському районі проведено заходів на загальну суму 3,3 млн. грн., з них, удосконалення мережі бюджетних установ і упорядкування штатної чисельності працівників, скорочення непершочергових видатків та інших заходів з економного і раціонального використання бюджетних коштів – 2,3 млн. гривень.

Нагадаємо, Розпорядженням голови обласної державної адміністрації головам районних державних адміністрацій та міським головам міст обласного значення було доручено забезпечити виконання плану заходів з наповнення місцевих бюджетів, економного та раціонального використання бюджетних коштів, посилення фінансово-бюджетної дисципліни у 2013 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...