• Головна
  • Управління з питань фізкультури та спорту ЛОДА шифрується скільки витратило коштів на спортивні заходи
15:45, 13 серпня 2013 р.

Управління з питань фізкультури та спорту ЛОДА шифрується скільки витратило коштів на спортивні заходи

Скільки і яких спортивно-розважальних заходів було профінансовано з обласного бюджету за рішеннями Львівської обласної ради і на які конкретно суми у 2012-2013 роках? На такий інформаційний запит Львівського прес-клубу управління з питань фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації відповіло в гумористичному стилі. 

«На Ваш запит від 22.07.2013 р. № 164/2 щодо проведення турнірів і змагань у 2012-2013 р.р., які було профінансовано з обласного бюджету за рішеннями обласної ради, інформуємо. Управління з питань фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації здійснює заходи, спрямовані на розвиток фізичної культури та спорту у Львівській області згідно із затвердженим календарним планом фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів на відповідний рік, видатки на організацію яких здійснюються з обласного бюджету відповідно до бюджетних асигнувань. 

Додаткові кошти для проведення спортивно-масових заходів в 2012-2013 р.р. за окремими рішеннями обласної ради не виділялись. Начальник управління Юрій Майборода». 

Фізкультурна «геніальність» цієї бюрокартичної відписки у тому, що, крім інформації про «календарні плани фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів на відповідний рік», ніякої іншої інформації ця відповідь запитувачу не надає. Проігноровано найважливіше: те, що інформаційний запит стосується не додаткових, а запланованих заходів і – відповідно – запланованих коштів на них - надання і освоєння. 

Можливо, працівники управління забули зазначити, що вичерпні відповіді на запитання про фінансування спортивних заходів є на офіційному сайті управління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА? Перевіряємо на сайті розділ - "Обласні програми". Немає ніде. Заглядаємо у "Плани роботи" . Теж нема. Вони тут найсвіжі - за 2011 рік... 

Отже, запитання залишаються – для додаткового запиту. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,36
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...