• Головна
  • Пласт сходив у гості до львівських десантників (ФОТО)
10:24, 13 серпня 2013 р.

Пласт сходив у гості до львівських десантників (ФОТО)

Близько вісімдесяти юнаків з усіх областей нашої держави детально ознайомилися з інфраструктурою військової частини: відвідали розташування десантних рот, укомплектованих військовослужбовцями строкової служби, оглянули приміщення нещодавно уведеного в експлуатацію гуртожитку на сорок кімнат для військовослужбовців військової служби за контрактом. Про це інформує прес-служба МО України у Львівській області.

Також вони мали можливість скуштувати справжній солдатський обід.

01

 

02

 

Пластуни відвідали заняття з рукопашного бою розвідувального підрозділу полку, оглянули зразки стрілецької зброї, що є на озброєнні у десантників та оглянули експозицію Воєнно-історичного музею 58 будинку офіцерів.

Як розповів старший пластун Орест Гривнак усі учасники табору належать до «Ордена Залізної Остроги».

03

 

04

 

«Наша мета – полягає в тому аби наші прагнення здійснювалися в особистому і суспільному житті, а також аби такі пластові організації поширювалися в нашій державі. Ми постійно ведемо виховну роботу в 1 новацькому гнізді та 12 юнацьких куренях Пласту, проводимо літні табори. Ось і цього разу ми два тижні мандруватимемо Західною Україною. Особливістю цього табору є те що, програма і місце проведення кожного року змінюються, відповідно учасники до кінця не знають де саме він проходитиме і які завдання на них чекають. Незважаючи на це, цілий рік іде відбір бажаючих потрапити на «Легіон» та проводяться практичні навчання, які знадобляться на таборі».

05

 

06

 

Програма вкрай насичена, зокрема, відбудуться різноманітні теренові ігри з орієнтування на місцевості, скелелазіння, авто, інтелектуальні та спортивні змагання. Також хлопці, долатимуть смуги перешкод, ночуватимуть під напнутими тентами, без наметів, вправлятимуться в стрільбі у страйкболі та пейнтболі.

07

 

08

 

«Дати юнакам можливість пізнати самого себе, таке завдання ми ставимо перед собою. Адже розуміння потреби щодня ставати кращими, розвиватися всебічно: як фізично, так і розумово, духовно, емоційно - повинно стати нормою для кожного свідомого патріота, кожного громадянина, що прагне змінити Україну на краще. А, крім того -  хто ж краще розповість про десант, як не десантники?» – наголосив Орест. 

09

 

010

 

011

 

012

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...