• Головна
  • УДАР пропонує підтримку ініціативі «Дайте пройти»
13:00, 10 серпня 2013 р.

УДАР пропонує підтримку ініціативі «Дайте пройти»

Львівська міська організація політичної партії «УДАР Віталія Кличка» долучиться до громадської ініціативи «Дайте пройти!» та передасть кошти для придбання засобів блокування заїзду. Про це йдеться в офіційному зверненні УДАРу до громадської ініціативи «Дайте пройти».

Зокрема, у зверненні йдеться про те, що УДАР підтримує зусилля громадських активістів Львова, спрямовані на те, аби зробити наше місто комфортнішим для його мешканців та очищення тротуарів від припаркованих автомобілів, які блокують прохід.

«Ваші зусилля та їх результати є чудовою ілюстрацією того, як кожен з нас, приклавши небагато зусиль, може зробити світ навколо себе кращим. «Дайте пройти» - ефективний та дієвий приклад громадянського активізму та самоорганізації мешканців. Переконані, що саме такі ініціативи й здатні змінити наше місто, нашу країну», - підкреслюють в партії.

«Поряд з тим, будь-які позитивні зміни залежать від відповідальної позиції кожного з нас. Так, в середу, 7 серпня журналісти, активісти ініціативи «Дайте пройти» оприлюднили інформацію про те, що «автомобіль з символікою партії УДАР та зображеннями Віталія Кличка припаркувався прямо на пішохідному переході на площі Соборній з явними порушеннями правил дорожнього руху». У зв’язку з цим Львівська міська організація партії «УДАР Віталія Кличка» визнає неприпустимість ігнорування правил дорожнього руху незалежно від політичної орієнтації та соціального статусу порушника. Ми докладемо усіх зусиль для того, аби такі випадки не повторювались в майбутньому» - йдеться в заяві.

В УДАРі заявили про готовність долучитись до акції «100 стовпців для Львова», яку організовує ініціатива дайте пройти: «Ми розуміємо, що краще слів можуть про нас говорити наші вчинки. Висловлюємо готовність долучитись до акції «100 стовпців для Львова» та переказати кошти, необхідні для закупівлі 20  засобів блокування заїзду (стовпчиків)».

В партії, також, наголосили, що готові і надалі підтримувати дії ініціативи «Дайте пройти!» на рівні міської та обласної рад,  а також – через інструменти, які є в розпорядженні депутатів ВРУ від партії УДАР.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,50
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...