• Головна
  • До Дня десантника відкрили новий гуртожиток та подарували 40 телевізорів
17:34, 2 серпня 2013 р.

До Дня десантника відкрили новий гуртожиток та подарували 40 телевізорів

Під час урочистостей з нагоди святкування Дня високомобільних десантних військ Збройних сил України голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук урочисто перерізав стрічку з нагоди введення у експлуатацію нового гуртожитку для військовослужбовців контрактної армії та подарував 80-му окремому аеромобільному полку 40 телевізорів “Електрон” з нагоди свята. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Важливо, що актуальне питання щодо забезпечення соціальним житлом  військовослужбовців у Львівській області вирішується. Сьогодні ми оглянули приміщення, у якому в нових комфортних умовах матимуть змогу проживати 216 осіб, котрі навчаються на контрактній основі. То ж ми прийняли рішення від Адміністрації Президента, від Львівської обласної державної адміністрації передати у кожну кімнату відреставрованого приміщення по одному телевізору “Електрон” для того, аби після важкої служби військові мали змогу комфортно відпочити”, – зазначив В.Шемчук

Своєю чергою командир 80-го окремого аеромобільного полку полковник Віктор Копачинський подякував очільнику області за подарунок, та зазначив, що реконструкція гуртожитку тривала близько 3-ох років, і на її проведення із державного бюджету було виділено 18 млн. грн.

Нагадаємо, сьогодні 2 серпня, у день повітряно-десантних військ у Львові відключили фонтан біля Оперного театру. Про це поінформував начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків«Ми всі знаємо, які святкування в останні роки влаштовують десантники у фонтані. Тому цього року прийнято рішення відключити фонтан», - зазначив Микола Захарків.

4f11197e77644c6ca559de1e9af1209c

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,36
39,43
EUR
42,87
43,00
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...