• Головна
  • На Львівщині обрано «Енергоефективне місто в Україні» (ФОТО)
вдосконалення
10:38, 2 серпня 2013 р.

На Львівщині обрано «Енергоефективне місто в Україні» (ФОТО)

вдосконалення

Жовкву визнано пілотним містом національного проекту «Енергоефективне місто в Україні». Вчора у приміщенні Жовківської міської ради відбулася презентація цього національного проекту в частині вдосконалення господарювання твердими побутовими відходами.

kugiggi

 

 

Як повідомили журналісту 032ua у Жовківській РДА, складовими частинами такої програми є: визначення проблем господарювання ТПВ у м.Жовкві та Жовківському районі; законодавство у сфері поводження з ТПВ; відповідальність за порушення законодавства про ТПВ; просвітницька робота; концептуальні напрями планових дій; впровадження роздільного збору ТПВ; будівництво механізованої технологічної лінії для сортування; очікувані результати впровадження сортування ТПВ; будівництво заводу з повної переробки усіх видів комунальних відходів – як завершальний етап.

Слід зауважити що, 17-18 квітня 2012 року у м.Жовкві відбулося 2-ге засідання українсько-німецької групи, де м.Жовкву було визнано пілотним містом національного проекту «Енергоефективне місто в Україні». Одним із напрямків модернізації міської інфраструктури є вдосконалення господарювання твердими побутовими відходами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...