• Головна
  • У Львові просто неба безкоштовно відбудуться заняття з йоги
09:00, 31 липня 2013 р.

У Львові просто неба безкоштовно відбудуться заняття з йоги

Щоб втекти від шаленого ритму міста та усіх турбот, відпочити і присвятити час власному розвитку, організатори марафону запрошують усіх бажаючих на заняття з йоги на свіжому повітрі. На заняття радять взяти зручний одяг, каремат та гарний настрій.

3zMCJw-X_nw

 

Для Вас проведуть заняття найкращі тренери Львова. Ви зможете долучитись до львівських йога клубів: Yoga-23 (енергодинаміка і пранаяма ), Йога-Арт-Студія Коралі (дитяча і хатха йога), Apple Fit (fly йога і фітнес) Йога Нуля (кундаліні йога), Ківі Фітнес (хатха йога), Комплексна Yoga (хатха і силова йога), та багато інших.

Для участі у марафоні потрібно зареєструватися тут.

Також буде лекція по основам аюрведичного харчування. І ще багато цікавих несподіванок. Не пропустіть подію, яка може допомогти знайти саме той напрямок йоги, який підходить саме для Вас.

Чекаємо Вас 4 серпня о 11 годині ранку біля пам'ятника І. Франка. Якщо Ви приєднаєтеся пізніше, то на асфальті будуть вказівники до місця де будуть проводитися заняття.

Розпочнімо разом з йогою вдосконалювати себе! Йога марафон організовується колективом нового проекту DIMYOGA.  Запрошуємо до співпраці усі йога клуби міста Львова і не тільки. Усі питання надсилайте на електронну пошту [email protected], телефонуйте +38 (032) 240-34-53, або звертайтесь у соцмережах: facebook.com/Dimyoga1 , vk.com/dimyoga

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,76
EUR
42,70
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...