• Головна
  • Спростили процедуру отримання земельних ділянок
09:00, 25 липня 2013 р.

Спростили процедуру отримання земельних ділянок

Президент України Віктор Янукович підписав закон № 366-VII, який спрощує процедуру відведення земельних ділянок. Про це повідомили в прес-службі глави держави.

Законом запроваджує принцип мовчазної згоди на етапі отримання дозволу на розроблення документації із землеустрою, відповідальність посадових осіб за несвоєчасне надання висновку щодо погодження та скасовує необхідність подання юридичною чи фізичною особою документів, що перебувають у володінні органів виконавчої влади чи місцевого самоврядування.

"Проект Закону розроблено з метою удосконалення процедури відведення земельних ділянок шляхом скасування необхідності подання юридичною чи фізичною особою документів що перебувають у володінні органів виконавчої влади чи місцевого самоврядування, при отриманні дозволу на розроблення документації із землеустрою та запровадження принципу мовчазної згоди на етапі отримання дозволу на розроблення документації із землеустрою і механізму відповідальності посадових осіб органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування за невчасне надання висновку щодо погодження (не погодження) документації із землеустрою", - йдеться в пояснювальній записці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...