• Головна
  • 8-річний львівський волонтер зібрав понад мільйон гривень для ЗСУ, - ВІДЕО
18:11, 21 жовтня 2022 р.
Надійне джерело

8-річний львівський волонтер зібрав понад мільйон гривень для ЗСУ, - ВІДЕО

Восьмирічний львівський волонтер Юрій Напора співає та збирає кошти для ЗСУ. 

21 жовтня у пресслужбі Львівської ОВА опублікували історію восьмирічного львівського волонтера Юрій Напора, якому вдалося зібрати кошти на дрони, автомобілі, прилади нічного бачення та інше спорядження для захисників. Наразі сума для ЗСУ вже перевищила мільйон гривень.

Юрій одного разу вирішив, що потрібно йти співати та збирати кошти для захисників та захисниць. Першою локацією, куди він поїхав з батьком, - Мостиська. 

"Юра каже в один прекрасний день – треба йти. Ми вирішили заїхати в Мостиська, де нас ніхто не знав. Ну так, щоб не було соромно в разі фіаско", – зазначив батько волонтера Назар.

Найбільше Юрій цінує подаровані військовими шеврони. Для репертуару обирає пісні, які беруть українців за душу – патріотичні, повстанські, ліричні пісні про героїзм і трагізм українського народу.

"Я не втомився. Я люблю це. Я хочу цього. І випрошую тата кожного разу кудись йти чи їхати співати, щоб допомагати нашим Збройним силам", – розповів юний волонтер.

Юрчик є наймолодшим волонтером молодіжної духовно-патріотичної організації "Апостольська Чота", що діє у Городку. Саме за посередництвом цієї організації хлопець допомагає нашим воїнам. Завдяки ньому на фронт відправилося вже чимало амуніції та автомобілів.

Читайте також: На Львівщині бізнес просять перейти на роботу в нічний час, де це можливо

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #допомога #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...