• Головна
  • Львів’яни вночі подивились як печуть хліб (ФОТО)
19:33, 13 липня 2013 р.

Львів’яни вночі подивились як печуть хліб (ФОТО)

Цього разу родзинкою стала нічна екскурсія у пекарню. Як у Львові роблять хліб, булочки і печиво показали вночі. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

KOV_2414_800

 

KOV_2435_800

 

KOV_2438_800

 

У Львові триває фестиваль нічних екскурсій та мистецьких перфомансів. Новинкою першого фестивального дня, 12 липня, стала екскурсія «Як печуть у Львові хліб». Понад 40 охочих ознайомилися з процесом виробництва хлібобулочної та кондитерської продукції, а також продегустували готові вироби компанії «Просто добрий хліб».

KOV_2449_800

 

KOV_2453_800

 

KOV_2461_800

 

«Нам дуже важливо, щоб мешканці знали, що і як ми виробляємо. До нас на екскурсії часто ходять школярі і студенти. Цехи працюють і вночі, щоб зранку споживачі отримали все свіже і найкраще. Загалом у двох пекарнях нашого підприємства (одна у Львові, інша – в Новому Роздолі) працюють близько 200 людей. Найважчою донедавна була робота тістоміса. Зараз ми полегшили їм роботу, модернізували пекарню. А всі кондитерські вироби є ручної роботи», - розповів Андрій Чубко, директор ТзОВ «Хлібтрейд».

Протягом годинної екскурсії учасники відвідали різні цехи, побачили, як вимішується тісто, як формують, посипають і випікають булочки, а також як з допомогою спеціального обладнання нарізають сухарики і грінки. 

«Ми були в центрі з татом і моїм молодшим братиком, знали, що відбувається «Ніч у Львові». І коли вже йшли на зупинку, щоб їхати додому, нам волонтери запропонували сісти в автобус і поїхати на екскурсію в пекарню. Мені дуже сподобалось. Найцікавіше було спостерігати, як ріжуть грінки і сухарики», - ділиться 10-річна Софія Колюбінська.

Зараз компанія «Просто добрий хліб» готується до Свята хліба, яке традиційно відбудеться у Шевченківському гаю у серпні. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...