• Головна
  • У Львові відбувся перший тренінг для громадськості (ФОТО)
17:44, 27 червня 2013 р.

У Львові відбувся перший тренінг для громадськості (ФОТО)

З 26 до 27 червня в Інституті лідерства та управління Українського Католицького Університету відбувся перший тренінг для громадськості на тему: «Застосування інструментів маркетингу для підвищення ефективності роботи інститутів громадянського суспільства». Про це інформує прес-служба ЛОДА.

260620133401

 

Учасники заходу ознайомились з розвитком інституційної та професійної спроможності інститутів громадянського суспільства та налагодження їх співпраці з органами державної влади й органами місцевого самоврядування

Зазначимо, тренінг проводив експерт з маркетингу та фандрейзингу, Руслан Краплич, який має унікальний практичний досвід залучення ресурсів громади, міжнародної допомоги та співпраці з бізнес-структурами.

Відкрили навчальний курс заступник директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Дмитро Посипанко та директор Інституту лідерства та управління Українського Католицького Університету Наталя Бордун. До участі в тренінгах зголосилися 28 представників громадських організацій Львівщини.

Нагадаємо, навчання здійснюється в рамках реалізації Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2013 рік, затвердженої рішенням Львівської обласної ради від 11.04.2013р. №712. Передбачено 10 одноденних тренінгів, які будуть проводити найкращі експерти третього та бізнес-секторів України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,43
EUR
42,85
42,93
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...