• Головна
  • На Львівщині чоловік обкрадав пацієнтів у лікарні
17:19, 27 червня 2013 р.

На Львівщині чоловік обкрадав пацієнтів у лікарні

Дільничні інспектори Стрийського міськвідділу міліції затримали  зловмисника, який обікрав  пацієнта лікарні. Крадієм виявився його сусід по палаті, 48-річний місцевий мешканець.  Про це повідомила Ольга Марцинюк, Стрийський МВ.

10 червня  уночі хтось вкрав мобільний телефон у одного з пацієнтів лікарні. Про крадіжку  потерпілий одразу  повідомив у міліцію. Побачивши правоохоронців та зрозумівши, що справи кепські, крадій заметушився.  Поспіхом зібрав свої речі та чомусь  забіг до сусідньої палати. Як виявилось,  у цій палаті  на балконі у схованці весь цей час пролежала викрадена річ. Крадій завбачливо вимкнув телефон та вийняв з нього сім-карту.

 Забравши зі схованки крадене, злодій намагався втекти з приміщення медичного закладу.  Дільничні інспектори міліції наздоганяли його коридорами лікарні. Чоловік мав намір   сховатися у кабінеті лікаря-психіатра, забігши до нього на «прийом». Однак втекти від правоохоронців йому не судилося і все-таки довелось відповідати на запитання працівників міліції.  

 Тепер на горе-пацієнта лікарні чекає лава підсудних. Слідчі міськвідділу міліції завершили досудове розслідування, відкрите за частиною 1 статті 185 КК України та скерували провадження з обвинувальним актом до суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...