• Головна
  • У Львові дбають про людей похилого віку
10:42, 27 червня 2013 р.

У Львові дбають про людей похилого віку

У відділенні соціально-побутової реабілітації Львівського міського терцентру щотижня розширюють світосприйняття одиноких львів’ян похилого віку, які перебувають там на обслуговуванні та проводять для них цікаве та корисне дозвілля.

Вчора, 26 червня для літніх львів'ян відбувся майстер-клас по виготовленню елементів декору до традиційного національного українського строю. Захід проходив під гаслом «Творимо красу власними руками. "Український етнос несе у собі давні традиції національного рукоділля та створення унікального вбрання. Так, сьогодні наші підопічні власними руками робитимуть кутасики із кольорових ниток, якими прикрашають як національний стрій, в тому числі головні убори",- розповіла завідувач відділення соціально-побутової реабілітації Львівського міського терцентру Світлана Черній.

Цього тижня дідусі та бабці побували також і у Національному академічному драматичному театрі ім. М. Заньковецької на виставі «Ханума», яка поставлена на відомий твір грузинського драматурга А. Цагарелі."Цю відому комедію-водевіль автор написав ще 1882 року. Проте її сюжет є актуальним й досі – адже кожна жінка прагне щастя в образі зразкового чоловіка. Не молода, та дуже приваблива сваха Ханума у розквіті сил шукає наречену для збіднілого князя. Проте у неї з’являється суперниця Кабато, яка всіляко намагається їй перешкодити", - зазначила Світлана Черній.

Нагадаємо, що Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради на обслуговуванні в якому, сьогодні перебуває більше 2 тис. осіб.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...