• Головна
  • Двоє львівських гуртів на крок від перемоги у конкурсі Pepsi Stars (ФОТО, ВІДЕО)
Підтримайте львів'ян
16:00, 26 червня 2013 р.

Двоє львівських гуртів на крок від перемоги у конкурсі Pepsi Stars (ФОТО, ВІДЕО)

Підтримайте львів'ян

У соціальній мережі розгорнулась фан-підтримка двох львівський грутів-аматорів у конкурсі Pepsi Stars of Now. Головний приз, за який зараз змагається молодь – зйомки власного кліпу. Користувачі соцмережі просять підтримати співвітчизників - гурт "Патриція" та "Один в каное".

«Двоє лідерів у всеукраїнському конкурсі Pepsi Stars Of Now серед львівських претендентів. Проголосуй за обох, чи за когось одного, нехай особлива музика Львова переможе», - йдеться у повідомленні.

Довідка

"Патриція" — Інді-рок-гурт, створений у 2003 році у місті Львів. Всі учасники є професійними музикантами,закінчили музичне училище та консерваторію. Вперше на Західній Україні зіграли 2 концерти з симфонічним оркестром. 2013 видали альбом "Лечу".

AsnvWGXLiWM

 

"Один в каное". «Ми -то кілька собілюдей, які намагаються грати щось просте і зрозуміле, щоб зайвий раз не подразнювати слухові рецептори слухачів. Все, що в нас є -це дві гітари без підключки, кілька незаписаних пісень і відсутність регулярних репетицій. Мріємо про гітари з підключкою, запис пісень і регулярні репетиції», так позиціонують себе учасники гурту.

XlkjvsdCI0k

 

y_82e2cd75

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,87
EUR
42,80
42,84
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...