• Головна
  • Львівські джипи утворюють корки – користувачі соцмереж (ФОТО)
09:36, 26 червня 2013 р.

Львівські джипи утворюють корки – користувачі соцмереж (ФОТО)

Користувачі соціальних мереж продовжують лапати порушників дорожнього руху, які утворюють корки на дорогах. В Інтернеті розгорнулась ціла полеміка стосовно львівських водіїв.

Бачимо, як на Підвальній Джип виїхав на зустрічну смугу, через утворився затор.

2X3xRmB2ni4

 

«Ще вулиця просто занадто вузька для нормального руху транспорту. Трамвай має їхати безперешкодно. А в нас ще + 100500 маршруток».

«З Підвальної на Митну до цього повороту є дві смуги транспорту. Але на фото чітко видно, як в третій смузі вирішив жлоб їхати, зупинивши єдину смугу для громадського транспорту».

«Та це культура така. Те саме, коли заставляють тротуари тими автомобілями...
Тут треба виносити бізнес за межі центру».

«Вузькі львівські вулиці просто не тримають того навантаження».

«Моя думка трохи інша - із історичної частини міста потрібно по-перше потроху відселяти мешканців (за рахунок реконструкції і будівництва нових споруд в районі "ближнього центру") - Замарстинівська, Б. Хмельницького і т.п. Історичний будинок може бути доглянутий лише у випадку, коли має одного господаря. Це перше. Друге. Це ліквідація усіх без винятку ринків у центрі міста, за виключенням ТЦ "Добробут", який таки має позаду місця для паркування. Я за ліквідацію із перенесенням Галицького, Винниківського і Стрийського ринку і їх перенесення: - Галицький, Винниківський - територія закинутої овочевої бази на вул. Личаківській (за АС-6), Стрийський - перехрестя "Стрийська-Наукова", Краківський - повна заборона торгівлі на вулиці Шпитальній і Базарній, перенесення частини ринку в район вулиці Татарбунарської (кінцева трамваю №7).
Щодо магазинів, особливо дорогих, до яких покупці наїзжають на автівках - накласти плату за паркування саме на них. В першу чергу - на ТЦ «Магнус». 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...