• Головна
  • У Львові за одним столом зустрінеться 300 гостей (ВІДЕО)
09:18, 22 червня 2013 р.

У Львові за одним столом зустрінеться 300 гостей (ВІДЕО)

У Львові з 28 по 30 червня вдруге пройде гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці». Упродовж трьох днів Фестивалю  відвідувачі матимуть змогу відвідати ярмарок-презентацію, продегустувати страви львівської кухні, традиційні напої та регіональні сезонні продукти. Також гостям фестивалю буде запропонована унікальна можливість взяти участь у Гала-вечері за великим столом просто неба.

Задля проведення фестивалю ресторатори об’єднаються з місцевими виробниками продуктів, експертами та професіоналами гастрономії, гурманами, які спрямують свої зусилля на відродження місцевої кухні, пошук нової рецептури, популяризацію споживання якісної місцевої продукції.

Родзинкою Ярмарку стане презентація майже 30 виробників з Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької областей. Це перший захід, на якому виробники з усіх чотирьох областей Українських Карпат об’єдналися, щоб продемонструвати широкий асортимент своєї продукції – наприклад, бринзу та інші сири, трав’яні чаї, джеми, фруктові соки, мед, м’ясні продукти та інше.

Нагадаємо, гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці» — єдиний гастрономічний фестиваль, який презентує Львів, як гастрономічну столицю України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,78
EUR
42,70
42,83
PLN
9,84
9,86
Оголошення
live comments feed...