• Головна
  • Підприємці Львова не розуміють чому Садовий ветував ухвалу про пересувну торгівлю
16:00, 19 червня 2013 р.

Підприємці Львова не розуміють чому Садовий ветував ухвалу про пересувну торгівлю

У Львові підприємці сьогодні пікетували міську раду, де однією  з вимог звучало розв’язання питання щодо вуличної торгівлі.

Як повідомили у ГО «Я-Львів’янин», в травні цього року депутати Львівської міськради проголосували проект ухвали «Про затвердження Порядку розміщення пересувних тимчасових споруд під час проведення ярмарок,  державних та місцевих святкових, урочистих масових заходів». Однак з незрозумілих причин вона була  заветована міським головою  А.Садовим.

«Районними адміністраціями Львова щоквартально викликаються підприємці на комісії з вимогами підняття заробітної платні  та відповідно відрахувань до куцого міського бюджету, бо грошей бракло, а тут, за словами депутатів втрачається економічний зиск в розмірі 10 млн. грн щорічно.

Окрім того, громадська організація «Я – львів’янин» провела свій експеримент - відібравши три адреси, за якими відбувається незаконна торгівля,  подзвонили на гарячу лінію ЛМР. Нам пообіцяли ліквідувати та передзвонити. Результату жодного. Виникає питання: чому А.Садовий не хоче навести лад у пересувній торгівлі? Кому вигідно щоб гроші не поступили в міську казну? Чому дурять громаду Львова, розказуючи, що на площі Ринок всі представники пересувної торгівлі мають відповідні документи?», - заявили у ГО «Я – львів’янин».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...