• Головна
  • У Львові львівські мнсники пройшли навчання «Fenix 2013» (ФОТО)
12:12, 19 червня 2013 р.

У Львові львівські мнсники пройшли навчання «Fenix 2013» (ФОТО)

Львівський університет безпеки взяв участь у міжнародних навчаннях «Fenix 2013». Про це повідомив речник ЛДУ БЖД ДСНС України Антон Крук.

У навчаннях брали участь представники Польщі, Франції, Німеччини Білорусії, Литви, Латвії, Естонії. Основна тематика навчань - організація роботи керівника рятувальних робіт та взаємодія з іноземними рятувальними підрозділами.

Навчання проводились протягом трьох днів на спеціальному полігоні в м. Пйонки. Всі учасники були розподілені на групи, кожна з яких відпрацьовувала всі чотири тематичні блоки. Свою майстерність та вміння спочатку демонструвала польська група, а згодом гості.

Третім етапом блоку було відпрацювання взаємодії двох міжнародних груп та керівництво ними при ліквідації тієї чи іншої надзвичайної ситуації. Українська делегація працювала в одній групі з колегами з Франції, Білорусії та Польщі. Дії представників нашого університету отримали схвальні відгуки іноземних  колег.

Учасники навчань відвідали міжнародну виставку пожежно-технічного обладнання «EDURA - 2013» в місті Кельс.

«Подібні навчання – це можливість ознайомитись з різною тактикою дій рятувальних служб та спільно з іноземними колегами відпрацювати навички ліквідації надзвичайних ситуацій, які мають транскордонний характер. Вони передбачають адаптацію українських фахівців до спільної роботи з міжнародними системами безпеки, вироблення спільних методів та підходів до ліквідації різних надзвичайних ситуацій. Особливо корисними такі навчання є для молодих фахівці, які мають малий досвід», - розповів речник ЛДУ БЖД ДСНС України Антон Крук.

dscn1699

 

dscn1699

 

img_7559

 

img_7563

 

img_7577

 

img_7593

 

img_7599

 

img_7650

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,60
39,85
EUR
42,70
42,84
PLN
9,80
9,90
Оголошення
live comments feed...