• Головна
  • ТМ Модерн представила на ринку нову серію доступних дерев'яних вікон - Forest Line.
Реклама
13:06, 20 червня 2013 р.

ТМ Модерн представила на ринку нову серію доступних дерев'яних вікон - Forest Line.

Реклама

Дерев'яні вікна ForestLine - серія вікон від ТМ Модерн базової комплектації.

Переваги вікон ForestLine

• Європейська якість (німецькі фурнітура, фарби, водовідбійники, ущільнювачі, євробрус, енергозберігаючі склопакети ТМ Модерн)

• Виробник - ТМ Модерн - найбільше в Україні сертифіковане виробництво дерев'яних вікон

• Доступна ціна

Дерев'яні вікна ForestLine виробляються на висококласному промисловому обладнанні провідних європейських виробників. Основою для виробництва вікон є тришаровий сосновий клеєний брус (євробрус) з радіальним розпилом усіх ламелей та січенням 82х86 мм. При виробництві використовується євробрус тільки власного виготовлення. Це дозволяє стежити за якістю виробів на всіх етапах виробництва вікна. Варто відзначити, що даний брус відповідає всім технічним, санітарним нормативами ДСТУ України та Росії.

Для фарбування готового виробу застосовують лаки і фарби на водній основі німецької фірми Remmers. Всі лаки і фарби є нешкідливими і сертифіковані для фарбування дитячих іграшок.

Вікна серії ForestLine володіють різними опціями по відкриванню. Це забезпечується за рахунок повноцінної обв'язки німецької фурнітури GU UniJet по всьому периметру вікна.

!IMG_1315

 

Всі вікна обладнанні двома контурами ущільнення німецької фірми Deventer. За рахунок цього здійснюється якісний притиск стулки до рами і забезпечується герметичність конструкції. Щоб захистити нижній ущільнювач від впливу зовнішніх факторів і, тим самим, продовжити його термін служби, нижня горизонтальна частина рами і стулки захищена алюмінієвим водовідбійником.

Дерев'яні вікна серії ForestLine можуть бути укомплектовані склопакетом з енергозберігаючим склом. Такий склопакет на 60% тепліше, ніж склопакет із звичайним склом. Це дозволяє значно скоротити витрати на опаленні в зимовий період.

Що стосується ціни, то вона порадує багатьох. Вікно серії ForestLine на багато дешевше аналогічних пропозицій на ринку, а за вартістю можна порівняти з ціною ламінованих металопластикових вікон.

Докладніше про дерев'яних вікнах серії ForestLine читайте на сайті www.forestline.com.ua.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,90
EUR
42,89
42,94
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...