• Головна
  • «Підкуплені» підприємцями студенти на протест під Ратушею – міраж чи тонка афера
09:28, 12 червня 2013 р.

«Підкуплені» підприємцями студенти на протест під Ратушею – міраж чи тонка афера

Активісти ГО «СПАС» направляли листи в ТРК «Люкс» та ГО «Самопоміч», щоб отримати вичерпну інформацію стосовно «фактів» підкупу студентів на мітингу підприємців під львівською Ратушею 19 березня поточного року. Проте, наближені до мера Львова Андрія Садового репортери та громадські діячі вирішили не відповідати на поставлені їм питання, повідомили в ГО «СПАС».

В репортажі 20 квітня на «Телеканал новин «24», йшлося, що в протестній акції підприємців були задіяні студенти. Яких фрахтували через соціальні мережі. Проте, після більш уважного перегляду, у активістів ГО «СПАС» виникли серйозні сумніви.

Справа ще в тому, що представники ГО «СПАС» приймали участь в пікеті підприємців під Ратушею, і на жодних студентів в цій акції навіть не було натяку. Мітингували переважно самі підприємці та члени їх родин, громадські активісти.

І ТРК «Люкс» і керівник ГО «Самопоміч» Наталка Міхнова проігнорували вимоги наших звернень. Ми навіть не отримали відповіді. Тепер порушниками будуть займатися в прокуратурі» - наголосив  заступник голови ГО «СПАС», Олег Пилипенко.

Репортаж можна передивитися тут

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...