• Головна
  • На львівських квитках можна знайти загадки
13:15, 10 червня 2013 р.

На львівських квитках можна знайти загадки

До 30 серпня усі львів’яни можуть стати учасниками інтерактивної акції «Знайди пару квиткові», яка відбувається у салонам міського електротранспорту, інформує прес-центр ЛМР.

Для участі в Акції необхідно зібрати 15 пар квитків загального користування або 15 пар квитків пільгового користування. Квитки мають містити загадку та відповідь на неї. Зібравши потрібну кількість пар квитків, учасник Акції повинен відправити квитки по пошті або принести особисто за адресою: м. Львів, вул. Сахарова, 2, зробивши позначку на конверті Акція «Знайди пару квиткові», тим самим він реєструється, як учасник Акції. Квитки мають бути закомпостовані і в належному стані, брудні, подерті, заклеєні квитки прийматись не будуть.

Виграти можна: 11 місячних карток на проїзд в електротранспорті загального користування; 11 місячних карток пільгового користування. Також можливі додаткові подарунки», - зазначають організатори.

Визначення переможців Акції проводитиметься у 3 етапи: 1 етап – 27 червня;  2 етап – 26 липня;  3 етап (фінал акції) – 30 серпня, всі етапи проводитимуться о 17.00 год. за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 185.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...