Реклама
16:00, 12 червня 2013 р.

Як примножити свій капітал

Реклама

Форекс-інвестування час від часу нагадує про себе з новою силою. Тільки-но трапиться в країні якась економічна колізія та підуть балачки про зубожіння населення, одразу ж з»являється інформація про те, як пересічному українцю виживати, де шукати підробітку, як знайти безпечний притулок своїм заощадженням. За звичай, серед усіх способів економічного «порятунку» переможцем виходить ПАММ-інвестування або вкладання коштів у Індекси ПАММ-рахунків. Вже давно доведено на практиці, що гроші, вкладені ні деінде, а саме у рахунки на Форексі, зростають, як на дріжджах, забезпечуючи своїм власникам стабільне джерело прибутку. Як відомо, на Форексі можна вкладати гроші в окремі ПАММ-рахунки (бажано у кілька одразу), а можна придбати вже готовий Індекс, в який спеціалісти брокерської компанії власноруч об»єднали кілька найприбутковіших ПАММ-рахунків.

До речі, Індекси, крім усіх своїх переваг, ще й про ваш гаманець піклуються. Зокрема, дбають про те, аби ви були більш ощадливими та не витрачали більше грошей на те, що можна придбати за значно меншу суму. Про що йдеться? Передусім, про те, що, вкладаючи гроші в Індекси, ви отримуєте «під ключ» готовий та збалансований інвестиційний портфель за значну меншу суму грошей, аніж ви б формували його самостійно.

За рахунок чого так відбувається? Окрім надійності, стабільності, додаткового комфорту при інвестуванні Індекси ще й надають можливість інвестору цілком законним способом обійти умову певного вхідного порогу при приєднанні до ПАММ-рахунку кожного з обраних управляючих. Адже у своїх офертах трейдери вимагають наявності в інвесторів певної стартової суми коштів (500$, 1000$, 2000$ і так далі). Лишень за виконання таких умов інвестори мають право приєднувати свої рахунки до ПАММ-рахунків трейдерів. Індекс же висуває свої вимоги щодо розміру стартової суми інвестора, яка у кілька разів менша за ту, яка знадобиться в разі, якщо інвестор збереться комплектувати свій портфель самотужки. Так, цілком реально всього лише за 1000$ придбати Індекс, сформований з ПАММ-рахунків трейдерів, на співпрацю з якими окремо у вас пішло би 4000-5000$ та навіть більше.

Вигода очевидна. До речі, якщо інвестор ще зовсім «зелений» новачок, який побоюється одразу вкладати таку суму в Індекс, бажаючи спочатку «потренуватися» з меншими сумами, то існує можливість купівлі не цілого Індексу, а однієї чи кількох його частин (1/10, 2/10, 3/10 і так далі). Втім, коли капітал починає зростати на очах, усі сумніви та страхи зникають самі по собі. Адже жоден різновид інвестування не в змозі забезпечити такі високі доходи, якими славляться інвестиції на Форексі.

Обираючи Індекс згідно своїм уподобанням (з поміркованою торгівлею, з агресивною, чи з більш консервативною), інвестори заздалегідь знають, на який прибуток їм розраховувати. Зазвичай, мінімальний дохід становить 60% на рік. Відома верхня межа допоки становила 100-150% і більше. Нещодавно запроваджені компанією Форекс Тренд нові Індекси покликані збагатити інвесторів, порадувавши їх ще більш високими доходами. Прогнозовані річні відсотки – 200-350%.

Кмітливі українці вже давно зрозуміли, що ПАММ-інвестування не лише рятує сімейний бюджет у скрутні часи, але і є гарним джерелом поповнення своїх фінансових запасів з перспективою накопичення на майбутнє.

По матеріалам http://investbag.com/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...