• Головна
  • Музей Пінзеля виграв 20 тисяч на ремонт (ФОТО)
18:15, 8 червня 2013 р.

Музей Пінзеля виграв 20 тисяч на ремонт (ФОТО)

5 червня в Національному художньому музеї України відбулася церемонія нагородження переможців VIII Всеукраїнської рейтингової акції «Музейна подія року – 2012». Про це повідомили у департаменті з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей облдержадміністрації.

Переможцем зазначеної акції стала організація та експонування виставки «Іоанн Георг Пінзель. Барокова скульптура України XVIII ст.» в Музеї Лувр (Париж, Франція) у листопаді 2012 – лютому 2013 року.

Призовий фонд у розмірі 20 тис. грн. передано Львівській національній галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького для проведення ремонтних робіт у приміщенні Музею скульптури Й.-Г. Пінзеля (відділу Галереї).

Безымянный

 

У рамках згаданої урочистої церемонії відбулося також нагородження переможців Другого спеціального конкурсу від Польського інституту у Києві для українських музейників «Музеєфікація історичного середовища та культури повсякденності». Серед переможців, які отримали дипломи – музей «Дрогобиччина» (м. Дрогобич Львівська обл.), котрий був нагороджений за проект «(Ре)Конструкція довоєнного образу Дрогобича».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...