• Головна
  • Музей «Арсенал» залишать у спокої, працівницю тютюнової фабрики полікують, а у митників зросте рівень знань з англійської
Підсумки дня
08:13, 31 травня 2013 р.

Музей «Арсенал» залишать у спокої, працівницю тютюнової фабрики полікують, а у митників зросте рівень знань з англійської

Підсумки дня

В музеї «Арсенал» продовжуються будівельні роботи. Відтак, міський голова розповів, що він ініціюватиме розмову з Міністром культури стосовно реконструкцій у цьому музеї. 

«На превеликий жаль, всі повноваження знаходяться в державних органів влади. Я переконаний, що відбулася фальсифікація документів, а інформація про порушення тих чи інших справ не дає свого результату і далі тривають будівельні роботи. Немає жодної реакції від державних органів влади.

А Мирослава Крупа, яка майже 19 років пропрацювала в лабораторії на тютюновій фабриці у Винниках, звертатиметься до влади про допомогу в отриманні компенсації за її втрачене здоров’я.

У 1993-му році фабрику придбала американська компанія. На фабрику завезли нове обладнання, і пані Мирославу у 1995-му році перевели на інше робоче місце, де вона відзначала вологість тютюну. Жінка працювала біля печі в приміщенні, у якому не було витяжки, і всі тютюнові дими пропускала через свій організм. Внаслідок такого пасивного куріння її організм пропускав щодня 200 пачок сигарет. Мирослава заробила хронічний бронхіт, емфізему легень, пневмосклероз, дихальну недостатність три, енцеколопатію.  Жінка вимагає визнати її хворобу професійною і права на належне лікування.

А у приміщенні Львівської митниці впродовж трьох днів у адміністративному відбувався тренінг за програмою «Англійська мова за професійним спрямуванням». Таке навчання передбачене Планом підвищення кваліфікації посадових осіб і спрямоване на підвищення рівня їх професійної і мовної підготовки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,05
EUR
43,00
43,03
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...