• Головна
  • Депутати вимагають покарати чиновників, які у Страсний тиждень перетворили Львів на дискотеку
17:59, 30 травня 2013 р.

Депутати вимагають покарати чиновників, які у Страсний тиждень перетворили Львів на дискотеку

У команді мера Львова Андрія Садового погодили проведення низки фестивально-розважальних заходів у Страсний тиждень − період, коли християни східного обряду дотримуються суворого посту та обмежують себе від танців, гульбищ та співів. Про це сьогодні під час сесії Львівської міської ради заявив депутат від ВО «Свобода» Тарас Семущак.

 Як повідомив депутат, мешканці міста обурені, що у дні Страсного тижня у центрі Львова лунала гучна музика, яку виконували вуличні музики на стихійних концертах, проводились фестивалі і танцювальні конкурси, а представники окремих розважальних закладів роздавали запрошення на нічні гульбища.

 

«Львів’яни обурені такою зневагою до релігійних традицій. До прикладу, у Чистий Четвер Страсного тижня, в центрі міста,  в рамках фестивалю, дозволеного розпорядженням Львівського міського голови № 54 від 11.03.2013 року представники одного із приватних підприємств проводили танцювальний конкурс із гучною музикою та розкутими танцями. Слід наголосити, що контроль за виконанням заходів, передбачених у згаданому розпорядженні міського голови, покладено на управління культури департаменту гуманітарної політки Львівської міської ради згідно з  п. 4 згаданого документа», - зазначив Тарас Семущак.

 Як зазначив свободівець, депутатський корпус вимагає вжити заходів для притягнення до передбаченої чинним законодавством відповідальності начальника управління культури департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради та негайно припинити ганебну практику зневаги до релігійних почуттів і традицій львів’ян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...