• Головна
  • Львівський проект зібрав аншлаг у столиці України.
14:44, 28 травня 2013 р.

Львівський проект зібрав аншлаг у столиці України.

Львівський проект зібрав аншлаг у столиці України. Повний зал шанувальників відомого українського композитора зібрав минулого тижня у Палаці «Україна» музично-мистецького «ПРОЕКТУ ІВАСЮК». Київ став першим містом всеукраїнського турне, яке побачило яскраве дійство та почуло пісні Володимира Івасюка у новому більш сучасному звучанні.  

«На суд глядачів ми представили більше 25 інтерпретованих пісень Івасюка. Загалом до цього Проекту було задіяно понад 60 виконавців та музикантів, - розповідає організатор «ПРОЕКТУ ІВАСЮК» Андрій Сидор. - Відкрив концертне дійство переможець проекту «Голос країни» Павло Табаков, за ним виступила з легендарними піснями Володимира Івасюка яскрава вокальна формація «Пікардійська терція». Але справжнім хедлайнером концерту став Тарас Чубай, лідер гурту «Плач Єремії»,  який виконав у своїй власній неперевершеній манері пісні «Червону Руту», «Я піду в далекі гори» і «Пісня поміж нас». Відкриттям ж події, стала львівська співачка Оксана Муха, під пісню «Колискова для Оксаночки» Володимира Івасюка у її виконанні у глядачів наверталися сльози та щемило серце». 

За співали пісень Володимира Івасюка також і «Пікардійська Терція» у супроводі хорової капели «Трембіта» та під керівництвом Миколи Кулика, диригента і музичного продюсера музично-мистецького «ПРОЕКТУ ІВАСЮК». 

«Певно, найкращим свідченням успішності цього проекту є те, що весь зал Палацу Україна у Києві аплодував стоячи виконавцям, завзято підспівував солістам  та декілька разів викликав заспівати «на біс» учасників концерту, - додає Андрій Сидор».

Нагадаємо, концертний тур музично-мистецького «ПРОЕКТУ ІВАСЮК» відбувається з нагоди 65-ої річниці від дня народження всесвітньовідомого українського композитора та поета Володимира Івасюка. «ПРОЕКТ ІВАСЮК» відправився у всеукраїнський тур, де в першу чергу, відвідає міста Західної України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...