• Головна
  • Львів обговорять на сесії ЮНЕСКО у Камбоджі, зі Львова у Сімферополь можна полетіти, на Львівщині покарають винних за дороги
Підсумки дня
08:19, 28 травня 2013 р.

Львів обговорять на сесії ЮНЕСКО у Камбоджі, зі Львова у Сімферополь можна полетіти, на Львівщині покарають винних за дороги

Підсумки дня

У червні цього року у Камбоджі пройде 37-а сесія Комітету всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. У порядку денному сесії є питання звіту моніторингової місії про Львів, що відбувалася у місті 7-15 травня 2012 року.

«Цього року буде наступна сесія ЮНЕСКО у Камбоджі, де обговорюватиметься дуже багато питань світового рівня, в тому числі, буде обговорений звіт щодо України. Є також кілька пунктів про Львів. Цей звіт можна прочитати вже сьогодні на сайті ЮНЕСКО. Коли мова йде про Львів, говориться про певний поступ, який ми маємо, і акцентується на проблемні питання. Власне, проблемою було б будівництво на вул Кривоноса, це Високий Замок. Ми цього не допустили і нікого не допустимо. Тому жодних загроз втратити цей статус у нас нема. Думаю, ніколи не буде», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

У Львові з'явився щоденний авіарейс до Сімферополя. А з другого червня у Крим запустять тижневий рейс.

Їх відкрили на період літніх відпусток. обслуговуватимуть рейси авiакомпанiї "ЮТейр Україна" i "Хорс".

Кількох посадовців ДП «Львівський облавтодор» звинуватили у розтраті коштів держаного бюджету під час ремонту доріг. Обвинувальні акти уже скеровані до суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,75
42,88
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...