• Головна
  • Відомий письменник по дорозі до Львова пережив жахливе ДТП і виступив на сцені
17:39, 22 травня 2013 р.

Відомий письменник по дорозі до Львова пережив жахливе ДТП і виступив на сцені

Вчора,21 травня Юрко Іздрик потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Переживши неабиякий стрес, Іздрик дійшов таки на презентацію і видав зі сцени потужний шквал емоцій, настроєвості і драйву.

Як повідомляє Видавництво Старого Лева, це сталося за кілька годин до концерту у Львові. Там була запланована презентація нової книжки Іздрика «Ю».

Машина, у якій їхав письменник з Калуша до Львова, потрапила у жахливу ДТП. Іздрик і Ростислав Шпук, який був за кермом авто, дивом обійшлися лише гулями, порізами і синцями.

«Машина - розбита повністю, ремонту не підлягає… Переживши неабиякий стрес, Іздрик дійшов таки на презентацію і видав зі сцени такий шквал емоцій, настроєвості і драйву, що, якби не рана на голові поета, то ніхто б і не подумав, що цього ж дня він побував у епіцентрі серйозної аварії», - зазначає Видавництво Старого Лева.

Присутні були вражені від неймовірних текстів, психоделічних мелодій, пульсуючого ритму. Вони злилися з харизмою поетів-музикантів в одне ціле і забезпечили неперевершений літературно-музичний  вечір.

"І це при тому, що за кілька годин до початку концерту сталося непередбачуване: машина, у якій їхавЮрко Іздрик з Калуша до Львова, потрапила у жахливу ДТП. " -кажуть організатори

Героєм цього поставарійного концерту був не лише сам  Іздрик, а й збірка «Ю» («Видавництво Старого Лева»). Її інтимна і чуттєва поезія трансформувалася у музичні композиції, які мають усі шанси стати DRUMТИАТРівськими хітами. «Старих» хітів Іздрик&Семенчук&Гмиря на концерті також не бракувало. Звучала і «Щабля», і «Че Гевара», передавали привіт і Лєні… Почули меломани і пісні на поезію після«Ю»рівського періоду. «DRUMТИАТР – єдина група в світі, яка повністю відмовилась від репетицій, -розповідає Іздрик. " Кожен наш виступ  - це унікальна шоу-програма , перформанс, який ніколи не повторюється.  Звісно, це - не стопроцентна імпровізація, маємо напрацьовану інструментальну базу, на якій базується кожен виступ. А ще певну програму, про яку домовляється за 5 хв до початку виступу" - каже сам  Іздрик

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...