• Головна
  • У Львові буде танцювальна етнобаталія між канадським та львівським «Черемошами»
10:43, 20 травня 2013 р.

У Львові буде танцювальна етнобаталія між канадським та львівським «Черемошами»

У Львові відбудеться унікальний виступ двох «Черемошів» канадського та львівського у форматі «батл». Оригінальну танцювальну постанову львів’яни матимуть змогу спостерігати в Палаці ім. Гната Хоткевича 21 травня о 18.30 годині..

Зі слів організаторів ансамбль українського танцю «Черемош» з міста Едмонтон, Канада, гастролюватиме з концертами по Україні. Виступи знаменитого в Північній Америці колективу відбудуться в Києві 18-19 травня, у Львові 21 травня, в Івано-Франківську 22 травня та в Чернівцях 24 травня.

Слід нагадати, що «Черемош» підкорив серця глядачів своїми виступами в таких країнах, як США, Мексика, Китай, Шотландія, Великобританія та Болгарія.

 

Коротка довідка:

Ансамбль українського танцю «Черемош», м. Едмонтон, Канада, був заснований у 1969 році, як організація, яка розвивала й пропагувала культуру українського танцю для широких кіл Канади. Завдяки міцній дисципліні, цілеспрямованості й відданості українському танцю, «Черемош» досягнув феноменального успіху, як перший напівпрофесійний колектив українського танцю поза межами України. Талановитий,  духовно насичений, енергійний і завзятий, «Черемош» має поважну репутацію високого артистизму й майстерності, якою завжди захоплені глядачі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...