• Головна
  • У Львівській філармонії буде унікальний концерт
14:59, 18 травня 2013 р.

У Львівській філармонії буде унікальний концерт

 У понеділок, 20 травня, у рамках XXXІI Міжнародного фестивалю музичного мистецтва «ВІРТУОЗИ» у Львівській філармонії відбудеться унікальний концерт. Цього вечора перед львівськими слухачами виступить молода джазова вокальна  формація з Москви «COOL & Jazzy».

Музиканти співають найкращі хіти від Йоганна Себастьяна Баха до Майкла Джексона, при цьому без жодного інструменту, тільки силою людських голосів. І не важливо, чи виконують музиканти джазовий стандарт, чи популярний хіт або перлину класики, не покидає відчуття, що перед вами повноцінний оркестр. Настільки багате і насичене їх звучання.

Заснований ще у 1994 р. колектив довів своє право на існування, ставши першим володарем Ward Swingle Award 2001 (краща a capella група Європи), неодноразовим лауреатом та переможцем міжнародних конкурсів і фестивалів. Колектив є  бажаним гостем в США, Японії, Данії, Німеччині, Франції, Австрії, Швейцарії, Італії, Фінляндії, Ізраїлі, Польщі, Литві, Вірменії, Казахстані, Україні та, звичайно, майже у всіх куточках Росії. 

У львівському концерті прозвучать у рамках нової програми колективу COOL & Jazzy і перлини світової  класики, і джазові стандарти. На концерті, попри твори, які стали візитівкою колективу, звучатиме  і декілька прем’єр. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...