• Головна
  • Економічний розвиток Львівщини забезпечать дороги
16:28, 17 травня 2013 р.

Економічний розвиток Львівщини забезпечать дороги

Сьогодні, 17 травня, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук зустрівся з головою правління Агенції регіонального розвитку Підкарпатського воєводства Йожефом Янушем Мрочко

Під час зустрічі сторони обговорили можливості економічного розвитку регіону, зміцнення міжнародного партнерства та розширення взаємовигідної співпраці між Львівською областю та Підкарпатським воєводством.

Зокрема, голова облдержадміністрації Віктор Шемчук зазначив, що Польща є стратегічним партером України.

 «Ми відкриті до співпраці в повному обсязі і сподіваємося, що це принесе користь нашим регіонам», – сказав очільник Львівщини.

Також важливим питанням зустрічі стало обговорення якості доріг та інфраструктури сполучення із європейськими автомагістралями.

Віктор Шемчук наголосив, що це питання для Львівщини зараз дуже актуальне та, водночас, проблемне. Зі свого боку голова правління Агенції регіонального розвитку Йожеф Януш Мрочка запевнив, що без сполучення із європейською транспортною мережею жодна країна немає шансів для економічного розвитку.

«9 із 10 інвесторів, коли бачили відсутність автомагістралей та сполучення із європейським дорогами, відмовлялись співпрацювати та вкладати гроші в економічний розвиток регіону», – поділився досвідом Й.Я.Мрочка.

За результатами зустрічі Віктор Шемчук запропонував підписати Меморандум про співпрацю між Агенцією регіонального розвитку, Інститутом транскордонного співробітництва та європейської інтеграції та Львівською облдержадміністрацією щодо розвитку транспортної інфраструктури на ділянці  Краківець – Львів – Броди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...