• Головна
  • Народний артист України Євген Федорченко судитиме театральні мініатюри у Львові
15:06, 15 травня 2013 р.

Народний артист України Євген Федорченко судитиме театральні мініатюри у Львові

17 травня у школі №62 на вул. Театральній, 15 творчі колективи навчальних закладів Галицького району Львова представлять свої театральні мініатюри у межах реалізації соціально-освітнього проекту «Конкурс шкільних театрів «Сім’я ХХІ століття».

Вечір організовує відділ соціальної роботи Галицького району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділом освіти Галицького району у межах реалізації соціально-освітнього проекту «Конкурс шкільних театрів «Сім’я ХХІ століття», який розпочався у березні 2013 року. Головою журі буде Народний артист України Євген Федорченко.

«Тема сім’ї в наш час є актуальною. Сподіваюсь, що юні артисти, як і глядачі, будуть глибоко зачаровані, адже робота над театральними мініатюрами готує до дорослого життя, дає можливість у будь-якій ситуації почуватися невимушено, розкуто, з почуттям власної гідності», - говорить Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Нагадаємо, впродовж 2013 року відділ соціальної роботи Галицького району м. Львова працює під гаслом «Скажи «Так!» новому погляду…». Під цим гаслом фахівці з соціальної роботи формують новий погляд людей на себе, на свою сім’ю та навколишнє середовище. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...