• Головна
  • У Львові пройде перший кінний фестиваль
11:43, 15 травня 2013 р.

У Львові пройде перший кінний фестиваль

У ці вихідні, 18 та 19 травня на території кінно-спортивної школи на базі «Буревісник» відбудеться перший львівський кінний фестиваль «Вихідні верхи».

В рамках фестивалю відбудеться виставка-ярмарок коней та кінної амуніції, презентація кінних шкіл регіону. На внутрішньому і відкритому манежах спортсмени проводитимуть показові виступи та майстер-класи із верхової їзди, а також розповідатимуть про особливості утримання коней. На території бази «Буревісник» (вул. Стрийська, 119) розгорнеться містечко ковалів та сувенірів.

«Це перший львівський фестиваль такого роду, і ми хочемо зробити його максимально насиченим та цікавим. Протягом двох днів усі відвідувачі зможуть покататись верхи, поїздити у  кареті, отримати усю необхідну інформацію по догляду за кіньми, відвідати тематичну лекцію, переглянути театралізоване кінне шоу та взяти участь у фотосесії. Це прекрасна можливість цікаво провести вихідні з родиною», - розповів координатор проекту від об'єднання САМОПОМІЧ Олексій Кучеренко.

Перший львівський кінний фестиваль «Вихідні верхи» відбудеться 18-19 травня на території кінно-спортивної школи бази «Буревісник», що за адресою: вул Стрийська, 119.

«Хочемо об'єднати всі кінні школи області, показати найкращих тренерів, спортсменів та коней. Укладаємо збірник, в якому буде перелік шкіл, місця, де можна покататися верхи та відпочити сім'ями. А щоб люди залишили собі згадку, на фестивалі діятиме містечко ковалів, де можна буде придбати сувеніри та необхідне приладдя по догляду за конем», - каже Ірина Клименко, координатор фестивалю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...