• Головна
  • Туристи стали львівськими батярами
Новини компаній
15:46, 13 травня 2013 р.

Туристи стали львівськими батярами

Новини компаній

У Львові два дні відзначали «День батяра». Цього року організатори заходу вперше провели фестиваль кавер-гуртів та Чемпіонат львівських кнайп. Особливим моментом свята була презентація нових батярських пісень у виконанні Віктора Морозова та гурту Батяр-бенд «Галичина».

туры на школьные каникулы

туры на школьные каникулы

День Батяра

На площі Ринок прозвучали чудові кавер-хіти у виконанні гуртів-конкурсантів та легендарні «Тільку ві Львові», «Файдулі, фай», «Батяр я си, батяр» та інші численні батярські пісні. Від так, в рамках «Дня батяра у Львові» Віктор Морозов та Батяр-бенд «Галичина» виконали старі хіти, а також презентували свій новий альбом «Бятарський блюз».

«Якщо в попередніх альбомах основну частину складали інтерпретації старих батярських пісень, то  в новому – винятково нові!» - кажуть організатори

Ще однією родзинкою Свята було проведення Чемпіонату львівських кнайп, який тривав з 8 по 11 травня. В рамках цього квесту усі охочі мали змогу безкоштовно куштувати та оцінювати пиво 9 найкращих кнайп Львова.

Крім цього усі гості пройшли процес посвячення та отримати посвідчення справжнього батяра, поспостерігати за роботою батярського бетонного заводу, виготовити індивідуальні зліпки рук або ніг, постріляти у батярському тирі та долучитись до численних галицьких гулянь. А наймолодших відвідувачів розважатимуть відомі клоуни польського театру «Wagabunda».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,78
EUR
42,70
42,83
PLN
9,84
9,86
Оголошення
live comments feed...