• Головна
  • У Львові дівчата показали прекрасні результати зі стрільби з лука
10:33, 9 травня 2013 р.

У Львові дівчата показали прекрасні результати зі стрільби з лука

3 травня 2013 року у Львові на лучному полі СДЮШОР «Електрон» (вул. Грабовського, 11) завершилися міжнародні змагання зі стрільби з лука «Олімпійські надії»,які внесені до календаря Всесвітньої федерації стрільби з лука й цьогоріч проводились під патронатом НОК України. Вагоме сприяння в проведенні цих змагань надала Львівська обласна державна адміністрація, Львівська обласна федерація стрільби з лука, управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради.

В змаганнях взяли участь 217 молодих лучників у вікових категоріях юнаки (132 учасники) та юніори (85 учасників), які представляли збірні команди Молдови, Республіки Білорусь, Польщі та 8 областей України.

 Участь в урочистих церемоніях відкриття змагань та нагородження учасників взяли: начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, в.о голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода; директор Львівського училища фізичної культури, заступник голови відділення НОК України у Львівській області Степан Родак; голова обласної федерації стрільби з лука Олександр Калініченко; тренер з резерву у Львівській області Владлен Новаковський; уславлений львівський олімпієць Сергій Антонов, а також представники спортивної громадськості Львівщини та партнери відділення НОК України у Львівській області.

 

Ці змагання стали одним з етапів відбору до збірної команди України для участі у ІІ етапі Кубку Європи серед юніорів та юнаків, що відбудеться 15-20 липня 2013 року в м. Бухаресті (Румунія). 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,55
39,75
EUR
42,53
42,73
PLN
9,77
9,86
Оголошення
live comments feed...