• Головна
  • Львівські студенти показали високі результати у турнірі зі Scrabble(ФОТО)
18:51, 8 травня 2013 р.

Львівські студенти показали високі результати у турнірі зі Scrabble(ФОТО)

 У Львові майже  місяць тривали запеклі турнірні змагання і вирували шалениі ігровиі емоції. Ще до Великодніх свят у приміщенні клубу METRO відбувся фінал III-го Студентського турніру зі Scrabble, який зібрав 40 найкращих команд турніру на вирішальну гру.

2 (2) (1)

  Зі слів організаторів, кожна команда мала можливість провести одну гру і за набраними балами зайняти відповідне місце у турнірній таблиці фіналу. Всі команди старалися показати найкращі результати, перевершити свої півфінальні бали і переважній більшості командам це вдалось. Гра була насправді запеклою і жодна команда не мала наміру поступатися.

4 (2)

 Незважаючи на такий запеклий перебіг гри, усі отримали масу задоволення та позитивного настрою від спілкування, командної гри, конкурсів та вікторин, які  підготували для учасників організатори.

 І ось 10 ігрових столів завершили свої фінальні партії. Організатори до останнього моменту зберігали інтригу і жодна команда точно не знала, хто ж все-таки переміг у змаганні, оскільки всі студенти показали дуже високі результати.

 «Хоча всі грали добре, але перемогу отримали найсильніші! Цієї весни чемпіонами стали гравці з команди «Олеся і Олені», збірна університетів міста Львова. Друге місце посіла команда «МАМОНТИ» з молодіжного об’єднання «ГРАНІТ», третє - команда «ZERO», з НУ “Львівська Політехніка”.» -кажуть організатори

 Того ж вечора відбулося нагородження команд. В нагороду за перше місце гравці отримали планшет та мобільні телефони; команда, яка зайняла друге місце отримала WiFi-роутери; третє – USB мишки. Крім того, всі команди отримали набори ігор Scrabble від організатора турніру компанії "ТойДиКо Украина".

56

  “Студентам Львова бракувало такого інтелектуально заходу, тепер турнір став гарною традицію для всіх нас, і ми з нетерпінням будемо чекати нових вражень, нових знайомств та нових захоплюючих ігор. Ці змагання дали нам зрозуміти - що розумним бути вигідно!“ – поділилася враженнями Олеся Орач, гравець команди-переможця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,80
EUR
42,62
42,70
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...